bobo30 30.07.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Tak jak w temacie. Jest mi potrzebne na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 30.07.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Tak jak w temacie. Jest mi potrzebne na jesień. Czyli, że barak potrzebujesz, tak? Co tak zagadkowo piszesz . To Wy do jesieni chcecie czekać z budową? Napisz na priv słówko, co tam u Was słychać w temacie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 30.07.2004 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Tak, tak szukam baraczka lub czegoś podobnego. Zaczynamy we wrześniu. Oj Zbychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 08.09.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Mam do odsprzedania kontener budowlany 6x2,5m. Konstrukcja stalowa, obity blachą trapezową, ocieplony wełną mineralną. W środku 2 łóżka piętrowe z drewna budowlanego. Oświetlenie, bezpieczniki oraz gniazda 1f i 3f do podłączenia sprzętu budowlanego, grzejnik elektryczny, okno otwierane. Nie jest na kołach (nie jest to barakowóz).Miejsce postoju: Warszawa Ursus. Cena: 1900,00. Do załadunku potrzebny dźwig. W razie zainteresowania proszę o mail na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts