Scudlo 01.08.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Witam, Czy ktoś z was ma może doświadczenie z automatyką do ROLET ZEWNĘTRZNYCH firmy CAME?Wiem że na rynku bram firma ta nie jest nowicjuszem jednak bardzo ciężko mi znaleźć jakiekolwiek opinie na temat rolet. Dostałem kilka ofert odnośnie rolet:- INEL- PORTOS- SOMFY- BECKER- CAME Cena CAME jest wypośrodkowana i dlatego najbardziej mnie interesuję, jednak boję się braku jakichkolwiek opinii na ten temat. Dopłata do Somfy to kolejne 3 tysiące i wolałbym te pieniądze przeznaczyć na dalsze rzeczy. Dzięki za wszelkie informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scudlo 09.08.2016 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Witam, Chciałbym odświeżyć temat. Naprawdę nikt nic nie wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts