Lex13 30.08.2019 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie forsuj się, zawsze się rozgrzewaj na początku i rozciągaj po bieganiu (ludzie bagatelizują rozciąganie, a to niemal tak samo ważna rzecz jak samo bieganie. Jak będziesz się prawidłowo rozciągał to będziesz miał większe postępy, bo twoje ciało nie będzie cię blokowało) Dużo dobrych porad możesz sobie poczytać tutaj: Ale najlepiej dopytuj jeszcze bardziej doświadczonych Edytowane 31 Października 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milosz21 14.08.2020 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Żeby nie znudzić się bieganiem musisz często biegać w różnych miejscach. Ja czytałem na o bieganiu po lesie i zacząłem tam wyprawy, ale bieżnia też jest ok na siłowni tylko nie cały czas. Interwały są ciężkie, jeśli dopiero zaczynasz to raczej zacznij od joggingu. Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gontia 14.04.2022 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja np. ciągle mam problem z tym, że bieganie mi się nudzi. Zdecydowanie wolę jakieś dyscypliny, w których jest rywalizacja jak piłka nożna. Zresztą - taka aktywność jest też mega dobrym rozwiązaniem dla utrzymania normalnej wagi. Mam też ławeczkę treningową i trochę obciążenia w domu. Taki zestawik już robi wystarczają różnicę. Na pewno fajną robotę robi też to - Edytowane 1 Lipca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boberkrwa 01.07.2022 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Główną radą jest dyscyplina. Jeśli planujesz biegać, musisz biec, nikogo to nie obchodzi. I nie podawaj swojemu organizmowi szybkiej dopaminy. Może zrujnować wszystkie twoje plany. Uciekłem, kiedy zacząłem grać w ]\ to jest kasynie online. Ale teraz daje mi o wiele więcej adrenaliny, więc czuję się dobrze Edytowane 1 Lipca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts