zabek 30.07.2004 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Mam proźbę!?Podoba mi się ten projekcik i jeżli możecie to wyślijcie mi kilka fotek domku tak z zewnątrz jak i od środka. Napiszcie też coś o wprowadzonych zmianach i o tym co dziś chcielibyście w nim jeszcze zmienić.A jeżeli wiecie coś o podobnej budowie w okolicy Płocka to dajcie mi namiar!Serdeczne dzięki!! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras 14.08.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Witam.Ja zaczynam budowę tego domu uważam, że projekt jest dobry! Idealne rozwiazanie pomieszczeń(jak dla mnie),nad garażem,przedsionkiem i kotłownią zrobiłem piwnice,wyłącznie dlatego,że nie ma gazu ziemnego i ogrzewanie będę musiał zrobić tradycyjne!Zrobie jeszcze dodatkowe wyjscie do ogrodu z jadalni.Dodam,że w mojej okolicy(Wlkp.) stoja 3 takie domy i są naprawde urocze w realu wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciu projektu.Korzystając z grzeczności włascicieli zwiedzałem wnętrza i to utwierdziło mnie w przekonaniu, że D29 to jest to. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w budowaniu! Niestety nie dysponuję zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabek 15.08.2004 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Super że dałeś znać !! Szkoda tylko że to troszkę daleko, żeby podejżeć co-nieco. Jak narazie nikt z okolic Płocka nie dał znać o takim projekcie.Ale mam nadzieję że jak zdobędziesz jakieś fotki, lub sam coś pstrykniesz to dasz znać! Jeżeli znasz przykładowe koszty bydowy to napisz. Pozdrówka i miłego mieszkanka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts