tomm.kk33 26.10.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Jak wy to robicie? U mnie tylko 2 sztuki dorosłych+ małe dziecko i zmywara leci dzień w dzień mamy dużo talerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emily54 26.10.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Ja mam z Amicy i fajnie dziala od 3 lat nie bylo problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grisza76 26.10.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 temat zmywarki Amica rozważałem pół roku temu - b. intensywnie namawiali nas do niej sprzedawcy z pewnego gwiezdnego sklepu amica niech jednak pozostanie przy piecykach - ponoć zmywarka Amica m.in. namiętnie nie domywa położonych bliżej brzegu kosza naczyń. Sprawdzona zasada - zmywarki to Bosch / Siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miroslaw1975 09.11.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 również stawiam na Siemensa - dobra, porządna marka. Mam kilka rzeczy i bardzo dobrze działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qmaz 10.11.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Dla mnie Amica sprawdza się lepiej. Siemens nigdy nie używałem, już prędzej Samsung, ale i tak to co polskie jest najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 04.12.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 nie kupilbym w zyciu 2 raz zmywarki z szufladka zamiast koszyka na sztuce. Przez te szufladke masz mniej miejsca i do zmywarki nie wchodza wysokie talerze, a jak podniose gorna szufladke to wtedy nie mieszcza sie szklanki. Wyjmowanie i wkladanie do szufladki tez jest bardziej upierdliwe niz koszyka Zgadzam się. Miałem koszyk na sztućce. Naczytałem, nasłuchałem się, ze szuflada to przyszłość i w ogóle. I żałuję. Chyba wyjmę tą szufladę na sztućce i dokupię koszyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejWalczak 06.12.2019 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 Ja bym wybrał Siemensa. Mam lodówke Amica i jestem niezadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts