mmonikamm 04.08.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Witam, Poszukuję płytek ściennych o wymiarze 30 x 60 (lub podobnym) w kolorze ciepłej bieli. Matowe, raczej gładkie (bez żłobień). Cena raczej niższa niż wyższa (do 60 zł za m2). Czy możecie coś podpowiedzieć? Z góry ogromne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 04.08.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Paradyz Modul, Baldocer Silueta... sporo jest takich płytek teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmonikamm 04.08.2016 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Niby są, ale zazwyczaj cenowo przewyższają moje możliwości lub są błyszczące/polerowane. Paradyżowe wyglądają zachęcająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 04.08.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Sama myślałam nad Modul, ale w końcu zamówiłam Orrios. Tam biały jest taki przybrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 04.08.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 A skąd jesteś? W Katowicach w outlecie Max Flizu widziałam jakieś białe matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmonikamm 05.08.2016 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Z podkarpacia, niestety, ciut za daleko. W lokalnym sklepie widziałam płytki o tajemniczej nazwie "Virgin White Mat" 30 x 60 w dość przystępnej cenie 50 zł za m2. Niestety, w sieci nic takiego nie znajduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts