Katarzyna1112 04.08.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Witam, jestem w trakcie gruntownego remontu i pierwszy raz pokusilam się o ekipę z polecenia oczywiście. W tym tygodniu skończyli kuchnię. Weszłam do domu i trafił mnie szlak. W kuchni miedzy szafkami chciałam kafle. Dałam prawie 80zl/m a oni je KU#WA źle przycieli. I teraz miedzy szafkami brakuje po parę mm. Dolne to nie problem dam przyblatową i będzie ok ale co zrobić z przerwa miedzy kablem i szafkami górnymi. Proszę o szybie rady bo nie mogę na to patrzeć ... ps. Silikon nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 04.08.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Opuścić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna1112 04.08.2016 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Opuścić..... NAPRAWDĘ???!!! NA TO NIE WPADŁAM. pytając o listwy i jakiekolwiek inne rozwiązania oznacza że nie mogę opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 05.08.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 niech wymyśli coś ten kto ich polecił : ) A tak serio ... ktos musial zawalic, albo od mebli, albo od plytek, niech poprawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna1112 06.08.2016 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 niech wymyśli coś ten kto ich polecił : ) A tak serio ... ktos musial zawalic, albo od mebli, albo od plytek, niech poprawiaja Jak widać nie nadają się do niczego więc szukamy jakiegoś pomysłu jak to zakryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts