Mrksardes 05.08.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Cześć, mam takie pytanie a mianowicie. Jak otworzyć pompke ręczną do napełniania układu glikolem? Na pompce pisze do not open.Więc nie wiem czy jakoś moge tocotworzyć. Bardzo prosiłbym o radę. Próbowałem to odkręcać ale nie da rady. Prosze o pomoc. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAPczyn 07.08.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrksardes 10.08.2016 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Chcialbym to odkrecic bo nie ma e pompce glikolu a chcialbym dobic glikol. Jak to otworzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrksardes 10.08.2016 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Chcialbym to odkrecic bo nie ma w pompce glikolu a chcialbym dobic.Jak to otworzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 10.08.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Po co będziesz otwierał pompkę rozetnij rurę, dolej glikolu i zalutuj wszak instalacja jest tylko ciśnieniowa.A może należało by pomyśleć o wezwaniu jakiegoś serwisu, ja wiem że jesteś chłopie zaradny sam zdałeś prawko, sam zarobiłeś swój pierwszy milion, ale naprawdę zleć to komuś kto ma o tym JAKIEKOLWIEK pojęcie. Bo może się okazać że ciśnienie w instalacji będziesz robił wpuszczając glikol z ust do instalacji, tam powinno być jeśli pamięć mnie nie myli w okolicach 1,5 bar + różnica wysokości 0,1bar/m powiedzmy będzie 2 bary dasz radę w tę pompkę "wpluć" tyle glikolu zasłaniając drugi króciec z pompki a później trzymając językiem odpowiednie ciśnienie zamknąć pompkę? Hudini to się schowa przy Tobie, ale robotę w cyrku to masz to końca życia i to za grube miliony od występu. Kuźwa to takie samo ciśnienie jak w oponie samochodu osobowego - myślisz chłopie głową czy my mamy myśleć za Ciebie? Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez marcinbbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts