Teska 31.07.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 fajnie ze zaczynasz pisac:) czekam na c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 31.07.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 No - czekam na więcej! A skład osobowy mamy identyczny - najmłodsza cześci naszej rodziny jest też ze stycznia 2000. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.07.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Witam i pozdrawiam. Mam też nadzieję, że ciąg dalszy historii nastąpi jeszcze dzisiaj. Ciekawe na jakim etapie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Początek zachęcający i co więcej- trzymający w napięciu Zzekamy na dalsze perypetie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Bardzo lubię taki styl pisania... A najbardziej nie mogę się doczekać zdjęć z realizacji, to wymarzony dom dla mnie - marzycielki, niestety przy swojej połowie stałam się realistką, i Kazimierz i Mieszko poszedł sobie ... do Ciebie - zazdroszczę Ci odwagi! CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA ! do Poznania niedaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.08.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Margolciu bieżcie siez małżowinką do roboty. Auto i w trasę po okolicznych skupach złomu. Znajdziesz swoje barwy tęczy to do gościa w bierki, żeby oddawał olbo po policję dzwonisz. Jak będzie coś pyszczył to do gościa niech sobie sianko od dostwacy odbiera. Najlepiej dyktafon ze sobą weźcie, a może i jakiego kol. lub koleżankę co by świadka postronnego mieć. Nagranie przechowywać, a gościowi powiedzieć, że jak jakie akty wandalizmu na budowie będą to idziecie z tym na policję. Chyba, ze nie masz za bardzo czasu to paszkwil na złodziejstwo do policji niech im statystyki siądą. Udanych łowów. PS. Później musicie uważać coby zemsta zbieraczy nie była słodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.08.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 jeśli to nowa siatka to prawdopodobnie jest juz przemalowana i załozona u kogos na płocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Margolcia bieżcie siez małżowinkiem do roboty.... Ha, i tu jest pies pogrzebany, droga Kroyeno, która jesteś facetem. Margolcia to też mężczyzna Drogi Margolciu, pisz dalej, nie przeszkadzaj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.08.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Ale obciach . Już skorygowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Kroyena, nie obciach, nie obciach, tylko nick wybitnie kobiecy Może nam Margolcia kiedyś wyjaśni dlaczego tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margolcia 06.08.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Już służę wyjaśnieniami: Ów rzeczony nick pochodzi z czasów, kiedy chodziliśmy jeszcze "zaciążeni", a ponieważ prawie do samego finału nie było nam dane poznać płci naszego nienarodzonego, więc ciężko nam było jednoznacznie zdefiniować wybrane już ewentualne imiona dla bobaska. Wobec takiego rozwoju wypadków ( na zdjęciach USG wciąż tylko widoczna była pupa) postanowiliśmy skrzyżować wybrane przez nas imiona, żeby nie nastawiać się podświadomie tylko w jednym kierunku i tak z Marcinka lub Olci powstała Margolcia. Post factum okazało się, że mamy Marcinka. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.08.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 No to teraz pozostaje Olcia . Ewentualnie mogę pozyczyć swoją . 3,5l uparta cholera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.08.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Też mogę moją Olkę pożyczyć na chwilkę. Kroyena chyba wszystkie Olki są uparte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margolcia 09.08.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Dziękuję za oferty leasingowe, ale jedna uparta kobieta w domu na razie wystarczy. Poza tym uzgodniliśmy, że najpierw budowa, a potem majsterkowanie. Nasze drugie powinno się urodzić już na nowym - na wsi. Pozdrowionka dla tatusiów Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.08.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Margolcia - chciałam powiedzieć, że jestem kobitką ale tatusia Olki pozdrowię. Cusik te nasze nicki są mylące A tak a propos to miłego majsterkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.08.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 .. Cusik te nasze nicki są mylące ... Oj, nie da się zaprzeczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margolcia 10.08.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 W takim razie zwracam honor. Mamusiom Oleczek również się należy szacuneczek. Pozdrowionki także dla Mamusi Olki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.08.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 A dziękuję za pozdrowionka Mamusia Olki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.08.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 A dziękuję za pozdrowionka Mamusia Olki Tfu, Tatuś Olki . Ale się porobiło. Innej Olki (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts