Maluszek 06.12.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Margolcia - żeby tych cholernych złodziei szlag trafił :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Brak słów. Złodziejstwo okropne. Może na pocieszenie, z mojej działki też ostatnio wynoszą co się da. Wiele lat nikogo tam nic nie obchodziło a w tym roku istna plaga. Może to ta sama ekipa po to niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.12.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Margolcia - Kazimierz jest fantastyczny. Też mieliśmy go na oku, podobnie jak inne odjechane w podobnym stylu projekty R. Wójciaka, te wszystkie Kazie, KazieII, Zbyszki, Mieszki. U mnie na wsi wybudował się już prawie Jurand. Wygląda znakomicie. Z przyjemnością obejrzałabym tego Kazimierza na żywo . U nas skończyło się na projekcie indywidualnym, ale bardzo mocno inspirowanym tymi, które tu wymieniłam. Te łagodne linie dachu... już się nie mogę doczekać na zdjęcia Twojego dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.01.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Margolciu kochana ja Ci życzę nawet 10-krotnej kumulacji i bardzo prosimy o zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.01.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Margolciu, a ja Ci "ze łzami w oczach" życzę kumulacji sześciocyfrowego spadku z Ameryki! I dołączam do prośby mojej szanownej przedpiszczyni o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.01.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Margolciu - a Cebie nie ma i nie ma . Napisalbyś coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margolcia 01.02.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Pojawiam się i znikam... Przepraszam za dłuższą absencję, ale zalatany jestem ostatnio, że hej! Ktoś przecież musi ciułać na wykończeniówkę. Ale obiecuję częściej wpadać na forum w najbliższym czasie. Z innych nowości, to niestety marzenia o Olci szlag trafił - wg pana dr - na 90% będzie Olek i chłopy wkrótce będą miały przytłaczającą przewagę liczebną. Chociaż łudzę się tym 10% marginesem błędu. Może jednak, ale to okaże się dopiero w maju. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Margolciu - Olek też fajny chłopak Zawsze jakby co to możecie go w sukieneczkę, warkoczyki, sandałki i będzie Olka A wszystko jest możliwe i może jeszcze Olka Was zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts