SX_ 31.07.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Ile za m2 wybudowania domu w stanie surowym zamkniętym pod klucz ale ile za całość. Dom z użytkowym poddaszem w granicach 120 m2 ?Jaka maże być rozpiętość cenowa min - max ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 31.07.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 chyba zbyt ogólne pytanie zadałeś w stosunku do merytorycznej zawartości twego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SX_ 01.08.2004 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Chodzi mi o przybliżoną cenę. Na stronie jednej z firm budowlanych znalazłem następujące wartości: za wybudowanie domu z wykończeniem wszystkich detali 1850 zł/m2, za stan surowy zamknięty (pod klucz) - czyli chyba z oknami itd., 900 zł/m2. W związku z tym mam pytanie czy to dużo czy mało w jednym i drugim przypadku i jaka może być rozpiętość cenowa zarówno wybudowania na gotowo i samego stanu surowego zamkniętego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 i dużo i mało -nie wiemy czy za ta cenę wybuduja każdy dom czy tylko te, które maja w ofercie, z czego budują, jaki dach i jaka jego pow, itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrton 09.08.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ja podpisałem (tydzień temu) na 1550zł/m + 7% VAT. Standard jak w nowym mieszkaniu, bez białego montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts