maciuspala 07.08.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 WitamKompletuje podstawowe narzędzia potrzebne do budowy domu, piła spalinowa jest, wiertarka i wkrętarka jest, szlifierka właśnie zakupiona no i zostało jeszcze zakupić szpadel i szufle.Teściu od 10 lat ma łopaty Romanik i sporo tym robił i wytrzymywały wszystko ale dziś je oglądałem i rdza powoli je wykańcza.Widziałem tez Fiskarsy z serii Solid i kusi dobra renoma firmy i ceny porównywalne z Romanikiem.Nigdy tym tematem się nie interesowałem ale chetnie się dowiem co warto kupić aby przetrwało to budowę.Cenowo się nie określam raczej celuje w max 100 zł za jedną sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 08.08.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Mam sztychówkę i piaskówkę Fiskarsa - polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts