danielon 07.08.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam Kupiłem nie dawno maszynę do płytek clipper tr 201E i chciałem kupić jakąś dobrą tarczę diamentową jaką proponowalibyście? patrzylem jest RUBI , ADIAM po 229zl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 07.08.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam Kupiłem nie dawno maszynę do płytek clipper tr 201E i chciałem kupić jakąś dobrą tarczę diamentową jaką proponowalibyście? patrzylem jest RUBI , ADIAM po 229zl.. Też kupiłem właśnie taką maszyne -używaną i do nie niej nową tarcze diamentową z nacieciami Żbik -190zł.Dzisiaj robiłem próbe na gresie szkliwionym i jestem zadowolony .Jutro jeszcze sprawdze na gresie matowym bo bede układał na schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 07.08.2016 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 ok własnie ją sprawdziłem na allegro. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 07.08.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 dokładnie nazywa sie Żbik koneser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 17.10.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 antonio ale spamujesz, nawet tego nie kryjesz.http://forum.muratordom.pl/images/smilies/spam.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts