robertwojciechowski 08.08.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Jakas firme lub rozwiązanie możecie polecic? Interesuje mnie wyłącznie kompozyt. Zainteresowałem się twinsonem ale mają ubogi wybór kolorów (4 sztuki). Możecie mi coś doradzić ? Najlepiej montowane na profilach. Fajnie jakby standard też byl podobny. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertwojciechowski 10.08.2016 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 nikt nie robil elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskaro 11.08.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Ja robiłem ale nie na profilach tylko wybrałem deskę w formie okładziny. Nazywa się Tabulo z Kosbudu. Nakleja się nią bezpośrednio na ocieploną ścianę. Jest dostępna w 6-ciu kolorach i mimo że jest to imitacja z 2 metrów nikt się nie kapnie że to nie prawdziwe drewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertwojciechowski 11.08.2016 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 sory masz 2 posty i i dwóch zachwalasz tę firmę. Zdecydowanie przynosi to efekt odwrotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskaro 17.08.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 sory masz 2 posty i i dwóch zachwalasz tę firmę. Zdecydowanie przynosi to efekt odwrotny. Po prostu wyklejam ją zawodowo przy okazji ocieplania Do Wa-wy mam nie daleko jak by trzeba było, to podjadę na wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts