Adamina 08.08.2016 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Witajcie, chciałaby wydać swoją książkę - poradnik, poświęconą architekturze ogrodowej. Szperałam sporo w internecie i trafiłam na ofertę Wydawnictwo Witanet, która mnie zainteresowała. Zanim nawiążę z nimi współpracę chciałbym Was zapytać czy może polecacie jakieś alternatywne sposoby wydania książki. Pozdrawiam. Adamina. Edytowane 14 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oporetriken 11.08.2016 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie słyszałem o czymś takim. Zawszę sądziłem, że trzeba biegać od wydawnictwa do wydawnictwa. Jak widać czasy się zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phenom 27.09.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Warto wysłać książkę do wielu wydawnictw i czekać. ALbo wydać samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sendecki 12.10.2016 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Ciekawe, pytanie tylko jak z dystrybucją. Na stronie chwalą się, że ich książki sprzedawane są w Empiku, czy Merlin. Często bywam w tych miejscach i żadnej z wymienionych na stronie książek jeszcze nie widziałem, no chyba że szukam w nieodpowiednich działach Niestety nie ma na stronie żadnego opisu jak przebiega współpraca. Warto wypytać dokładnie jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaael 10.11.2016 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Moja znajoma obecnie jets na etapie wydawania, też zastanawiała się nad jakąś alternatywną, ale nie bardzo to wyszło, pozostała przy wydawnictwie, bo inaczej są to duże koszta no i bak korekty itp może skutkować później w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigWolf 16.11.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Chyba najrozsądniejszym wyjściem jest kontakt z co najmniej kilkoma wydawnictwami, żeby się dowiedzieć jak mogłyby wyglądać warunki współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inbox32 17.11.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Jest wiele mozliwosci mozna wlasnie wyslac ksiazke do wszystkich wydawnictw i czekac na odpowiedz.Ciezko w tych czasach sie przebic na rynku wydawniczym..ale nigdy nie mozna rezygnowac z marzen:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 17.11.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Można spróbować samemu wydać książkę w Internecie. Tylko nie wiem co wtedy z prawem autorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts