justi12 08.08.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam wszystkich, mam problem z kabiną prysznicowa. Otóż fachowiec, który robił mi remont łazienki prawdopodobnie źle zamontował mi syfon w brodziku. Problem polega na tym, że w wylewce zamontował dolną część syfonu, przez to po złożeniu kabiny i próbie przykręcenia górnej części syfonu jest 5 cm(tyle ile ma brodzik) różnicy i nie da się skręcić górnej i dolnej części syfonu. Łazienka jest już skończona i mam nadzieje, że pomożecie mi rozwiązać ten problem bez demontażu kabiny i kucia w podłodze. Dla jasności odpływ do pionu jest poprowadzony w podłodze po przekątnej łazienki. Niżej wklejam zdjęcie, mam nadzieje, że w miarę jasno jest to napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hudy14777 12.08.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Może da się kupić tą tuleje dłuższą? Szukałeś po sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts