kergit 08.08.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam, chciałbym dowiedzieć się co sądzicie o takim standardzie "natural" podłogi dębowej jaki mi położono. Specjalnie dopłaciłem do standardu natural alby mieć mniej sęków - no i faktycznie ich nie ma. Jednak zamiast sęków są takie "małe" zaszpachlowane wady jak na zdjęciach (nawet 3 cm jak widać). Takie "zgrupowania" wad występują dosyć często na mojej podłodze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 08.08.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam, chciałbym dowiedzieć się co sądzicie o takim standardzie "natural" podłogi dębowej jaki mi położono. Specjalnie dopłaciłem do standardu natural alby mieć mniej sęków - no i faktycznie ich nie ma. Jednak zamiast sęków są takie "małe" zaszpachlowane wady jak na zdjęciach (nawet 3 cm jak widać). Takie "zgrupowania" wad występują dosyć często na mojej podłodze.. Standard, natural to nazwy własne - szczegółową klasyfikację zawiera PN-EN 13226:2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 09.08.2016 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 To są zaszpachlowane sęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts