Anna Węgrzyn 31.07.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Czy można wybudować ściany z silki na poddaszu nie robiąc stropu.?Jak mnależy te ściany zabezpieczyć? Czy nic im się nie stanie przez zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 31.07.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 jak chcesz budowac scianki na poddaszu bez stropu ? w powietrzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Węgrzyn 31.07.2004 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Strop już mam nad parterem. Chodzi mi o ten strop nad poddaszem. Czy można wybudować gołe ściany na zimę, nie zrobić nad nimi stropu i tak je zostawić na zimę? Czy taka ściana nie pęknie, przemarznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.07.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Anna Węgrzyn napisał: Strop już mam nad parterem. Chodzi mi o ten strop nad poddaszem. Czy można wybudować gołe ściany na zimę, nie zrobić nad nimi stropu i tak je zostawić na zimę? Czy taka ściana nie pęknie, przemarznie? Chyba wystarczy osłonić przed deszczem jakąś folią. Jednak trzeba uważać ze ścianami szczytowymi. Jeżeli też są cienkie (jak to z silki) i wysokie to może je przewrócić wiatr. Pisali o tym w muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts