KasiaS 31.07.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Witam,proszę o informację ile może być warte postawienie konstrukcji :dokręcenie belki długości 5 m do ściany nad oknem balkonowym - połączenie trzema belkami podłużnymi (3,5 m) z belką końcową i obsadzenie dwóch belek koncwoych w kotwach. + łatySzkoda że nie posiadam teraz zdjęcia ale może w domu uda mi się wkleić.Bardzo mi zależy na informacji bo nie wiem z jaką kwotą mam się liczyć pozdrawiam serdeczniekasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 07.08.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 mysle ze sama robocizna ok 900zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 07.08.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 u nas gosciu chce za malutki daszek nad wykuszem 900 zl z dachowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaS 07.08.2004 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 U mnie robotnicy wzieli 400 zl - za opisana konstrukcje + polozenie plastiku (pleksy) , ciesze sie ze nie przeplacilam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts