zyga07 09.08.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Witam Jeśli ktoś ma doświadczenia z kotłem Pelletowym Biawar Compact Pellux proszę o informacje. Zastanawiam się nad zakupem.Interesowałoby mnie m.in użytkowanie, spalanie, serwisowanie Mój budynek to parterówka :110 m2 - uzytku podłogówkapiwnica 35 m2 - 2 kaloryferkigaraż 35 m2 - 1 kaloryferekdomek ocieplony styro 15 cm, i pianka na dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomas605 12.02.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Kolego i jak ten kocioł? Bo wyczytałem źe zakupiłeś i miałes troche problemòw jak ze spalaniem tańszego peletu? Czy wybrałbys go ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyga07 13.02.2017 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Kolego i jak ten kocioł? Bo wyczytałem źe zakupiłeś i miałes troche problemòw jak ze spalaniem tańszego peletu? Czy wybrałbys go ponownie? HEj Kocioł działa, na początky był problem z palnikiem (chyba brak szczęścia)... potem dziwne problemy z blokowaniem pelletu (ale moze to przez wilgoć w pomieszczeniu).Teraz działa na razie działa bez zarzutu od dwóch tygodni, mam opcje przez internet więc to tez fajna sprawa... generalnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts