serwkomp 09.08.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Witam. Jaki wybrać tynk ? Gipsowy czy Cementowo wapienny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 09.08.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Zalezy czy chcesz miec gladki czy z faktura, jak z faktura to cem wap, jak gladki to albo cem wap plus gladz, albo gipsowy, ale ja gipsowy to lepiej wzmocniony typu diamant z knaufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 09.08.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Czytałem że jest nie zdrowy i to mnie zmartwiło , tylko widze różne opinie. Jedni piszą że jest zdrowy drudzy że nie wyjaśnicie mi to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 09.08.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 serwkomp prosze przestań już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 10.08.2016 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie powiedzie coś więcej na ten temat ? Wybieramy ten tynk, ale wyjaśnijcie mi jak jest z tymi tynkami ?Jeden pisze że szkodliwy drugi że nie. http://www.leroymerlin.pl/materialy-budowlane/zaprawy-i-tynki/tynki-wewnetrzne/tynk-gipsowy-mp75-knauf,p168398,l377.html?gclid=CNXyhemnts4CFcEcGwodthIMtg&gclsrc=aw.ds&dclid=CNPPq-mnts4CFRAoFgodqNcFnA Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 10.08.2016 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Panowie co tymi tynkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 10.08.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jacek dobrze napisał, skończ już. Zdrowe to mogą być warzywa lub owoce a nie tynki. A jeśli interesują Cię zagadnienia związane z atestami, aprobatami technicznymi itp to proszę :http://knauf.pl/dokumentacja-techniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 10.08.2016 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Ok, ale musiałem was pomęczyć. Bo skoro piszą że gips jest nie zdrowy a walą na ściany płyty K-G, to chyba k..... coś nie tak z ludźmi jest Dzięki Panowie , ale pomęczyć was lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts