APZ 11.08.2016 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Tylko co Ci da szyba hartowana? Czy nie masz innych słabych punktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 11.08.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Bezpieczenstwo uzytkownikow. To daje hartowana w oknach do samej podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 11.08.2016 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 nie wiem co masz na myśli z innymi słabymi punktami?mam 4 balkonowe okna praktycznie zaraz koło łóżka, na dole zaraz przy HS ma stać stół, na tych dużych oknach mają być żaluzje fasadoweobawiam się rozbicia szyby, bo czytałam przypadki pęknięć od różnicy temperatur co nie jest objęte gwarancją- raz duży koszt wymiany, drugi niebezpieczeństwo dla domowników. okna mają dobre okucia chyba (chociaż nie wiem co mi to da w oknach na piętrze) - najważniejszy jest ten HS bo to jedyne otwierane okno na parterze. nie jestem fachowcem i szczerze mówiąc nie wiem czy warto kupować nowości (schucco living-) - w tej samej cenie co Si82 a w promocji sporo taniej od okien na idealu u Adamsa,wiem, że warto montaż na taśmach i poszerzeniach będę wdzięczna za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APZ 11.08.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 nie wiem co masz na myśli z innymi słabymi punktami? mam 4 balkonowe okna praktycznie zaraz koło łóżka, na dole zaraz przy HS ma stać stół, na tych dużych oknach mają być żaluzje fasadowe obawiam się rozbicia szyby, bo czytałam przypadki pęknięć od różnicy temperatur co nie jest objęte gwarancją- raz duży koszt wymiany, drugi niebezpieczeństwo dla domowników. okna mają dobre okucia chyba (chociaż nie wiem co mi to da w oknach na piętrze) - najważniejszy jest ten HS bo to jedyne otwierane okno na parterze. nie jestem fachowcem i szczerze mówiąc nie wiem czy warto kupować nowości (schucco living-) - w tej samej cenie co Si82 a w promocji sporo taniej od okien na idealu u Adamsa, wiem, że warto montaż na taśmach i poszerzeniach będę wdzięczna za komentarze Dla bezpieczeństwa tak. O ile więcej trzeba zapłacić za takie okno 2,7 x 2,0 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 11.08.2016 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 do szyby w HSie 2,15x4 to jest około 2200 dopłaty, przy czym tam i tak są już szyby 6 mm, ale w balkonach w sypialni pakiet jest taki 4/18/4/18/4 to może lepiej na górze jeśli już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkat 11.09.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Chce skorzystać z promocji 10% na okna podobno sprawdzonego producenta, ale dystrybutor z Katowic dość krótką ma historię w krs. Trochę się obawiam. Czy jestem w stanie się jakoś zabezpieczyć ? boję się że firma nie dotrzyma terminu nie mając motywacji finansowej. Mam pytanie czy chodzi może o stolarkę firmy Awilux, a salon okien z Katowic to Finestre. Bo też tam trafiłem, a dzięki twojemu postu sprawdziłem Krs i faktycznie dużej historii to nie mają, co mnie dziwi bo ktoś tu na forum zachwalał tą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 11.09.2016 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 tak, to ta firma. my w końcu zamówiliśmy i mamy mieć te okna w ostatnim tyg. września więc dopiero wtedy będę mogła się wypowiedzieć czy wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkat 11.09.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Ale wpłacasz pieniądze bezpośrednio do producenta okien czy poprzez salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 11.09.2016 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 przez salon- o ile pamiętam 70% a resztę jak okna będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkat 26.09.2016 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Masz już te okna zamontowane w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 26.09.2016 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 w przyszłym tygodniu będą montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkat 27.09.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 w przyszłym tygodniu będą montowane Jak ci zamontują okna to daj znać czy wszystko było w porządku. Też w tym roku planuję montaż okien i ich oferta wydaje się korzystna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahogany6 03.10.2016 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 część okien już zamontowana (w tym HS) i pierwsze wrażenia pozytywne. jedyne co to pogoda fatalna, więc tasmy jeszcze nie ponaklejane i nie wiem czy uda się w tym tyg to nakleić bo ma padać cały tydzień. okna schucco living gładki antracyt z antracytowym rdzeniem wyglądają bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts