Anna Węgrzyn 31.07.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 No właśnie. Bardzo chciałabym pokazać zdjęcia naszego domku, ale nie wiem jak. Może ktoś mnie oświeci jak przenieść zdjęcia z aparatu cyfrowego na tę stronę? Tylko ze szczegółami, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.07.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 No właśnie. Bardzo chciałabym pokazać zdjęcia naszego domku, ale nie wiem jak. Może ktoś mnie oświeci jak przenieść zdjęcia z aparatu cyfrowego na tę stronę? Tylko ze szczegółami, please! Witam, Zdjęcia o przyzwoitym rozmiarze np 300 x 200 pikseli i niezbyt ciężkie np 20- 30 kB wysyłasz na swoje konto na jakimś darmowym serwerze (np na republice w ONECIE). Później gdy piszesz post na forum wybierasz z listy tag IMG tam wpisujesz adres zdjęcia np: http://annawegrzyn.republika.pl/zdjecie01.jpg no i oczywiście zamykasz tag IMG. No i gotowe. W każdym razie ja tak właśnie mam. Czy to wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts