sztolu 09.08.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 nie wiem czy to dobry dział.. chcę wykonać zadaszenie podobne jak na zdjęciu - czy ktoś może pomóc - z czego to zrobić, jak to jest zrobione? albo jaki to typ zadaszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vibravator 11.08.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Ładnie bardzo wygląda ale niestety nie umiem pomóc, a też warto by się było dowiedzieć, bo podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.08.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 nie wiem czy to dobry dział.. chcę wykonać zadaszenie podobne jak na zdjęciu - czy ktoś może pomóc - z czego to zrobić, jak to jest zrobione? albo jaki to typ zadaszenia? [ATTACH=CONFIG]363929[/ATTACH] sprawdź na rysunkach szczegółowych tego projektu, czy to po prostu nie jest płyta żelbetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbiz 15.08.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 a ja odprowadzenie wody z takiego daszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 15.08.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Ja mam zadaszenie OliwiaI też mi się podobaWpisz w google zadaszenie oliwia i zobacz na grafice jak wygladaZ montazem i plytą wynioslo mnie 28O0 złMontaż profesjonalny bo w gazobetonie z dojazdem 200 km w jedną stronę ( firma z pod Poznania) i plytą 1200 zł ( plyta komorowa jest droga na wymiar )No i malowanie altaxem 2 puszki, bo chcialem inny kolorMozliwosć regulacji i oparta na stopnicach od schodow na specjalnych podkladkachMogę podać firmę do montażu - pelen profesjonalizm - sam montaż z dojazdem 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sztolu 16.08.2016 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Najprawdopodobniej da się to opanować poprzez zrobienie konstrukcji drewnianej - podejrzalłem podobne w domach o konstrukcji szkieletowej, jak coś więcej będę wiedział to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts