AdamLu 10.08.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Szukam ale nic nie mogę ani znaleźć ani samemu wymyśleć. Szukam jakiegoś rozwiązania na dom dwurodzinny składający się z dwóch mieszkań. Jedno ok 145 m2 z dużym salonem z kuchnią (ok 70m2) otwartą i co najmniej 3.6m do sufitu. Pozostałe pomieszczenia 2.6m wysokie. Jedna sypialnia 20m2. Podwójny garaż z wejściem przez pralnie/spiżarnie do części kuchennej. Wszystko na parterze.Drugie mieszkanie też z podwójnym garażem o powierzchni 120m2. Czy komuś coś takiego rzuciło się w oczy? Jakieś idee, pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 10.08.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Szukam ale nic nie mogę ani znaleźć ani samemu wymyśleć. Szukam jakiegoś rozwiązania na dom dwurodzinny składający się z dwóch mieszkań. Jedno ok 145 m2 z dużym salonem z kuchnią (ok 70m2) otwartą i co najmniej 3.6m do sufitu. Pozostałe pomieszczenia 2.6m wysokie. Jedna sypialnia 20m2. Podwójny garaż z wejściem przez pralnie/spiżarnie do części kuchennej. Wszystko na parterze. Drugie mieszkanie też z podwójnym garażem o powierzchni 120m2. Czy komuś coś takiego rzuciło się w oczy? Jakieś idee, pomysły? ja znam taka Idee- idzie sie do architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.08.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Szukam ale nic nie mogę ani znaleźć ani samemu wymyśleć. Szukam jakiegoś rozwiązania na dom dwurodzinny składający się z dwóch mieszkań. Jedno ok 145 m2 z dużym salonem z kuchnią (ok 70m2) otwartą i co najmniej 3.6m do sufitu. Pozostałe pomieszczenia 2.6m wysokie. Jedna sypialnia 20m2. Podwójny garaż z wejściem przez pralnie/spiżarnie do części kuchennej. Wszystko na parterze. Drugie mieszkanie też z podwójnym garażem o powierzchni 120m2. Czy komuś coś takiego rzuciło się w oczy? Jakieś idee, pomysły? Nie znajdziesz takiego gotowca Idź do architekta, zrób indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts