DANTERIUSZ 10.08.2016 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam, piszę do was w sprawie rady. Mianowicie szukam mebli do swojego mieszkania, które urządzane jest w stylu nowoczesnym z lekką nutą skandynawii. Oto zdjęcie kuchni: Pokazałbym wam również salon, ale niestety akurat w nim jest aktualnie przeprowadzana robota. Zależy mi głównie na meblach, na których można yhm usiąść tzn. szukam taboretów, krzeseł i sof. Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 10.08.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 wydaje mi się, że wszystko zależy od tego, w którą stronę chcesz pójść - jak bardziej w stronę nowoczesności to możesz to przełamać dodatkami skandynawii, jak bardziej skandynawię to lepiej przełamać to modernem, żeby nie było nudno w twoim mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weare 11.08.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Jak krzesło to może coś takim stylu? http://img0108.psstatic.com/159610486_buy-powell-dining-chairs---modern-dining-chair-kitchen-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 11.08.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie, jak dla mnie akurat - nie wiem jak sądzicie - wszelkiego rodzaju skóry bardzo słabo sprawdzają się w tego rodzaju wnętrzach. Na miejscu Danteriusza bardziej bym poszedł w stronę czegoś minimalistycznego, np. czegoś takiego albo takiego http://www.zona-design.pl/zona/img1/106437.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krytyczny 11.08.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Witam, piszę do was w sprawie rady. Mianowicie szukam mebli do swojego mieszkania, które urządzane jest w stylu nowoczesnym z lekką nutą skandynawii. Oto zdjęcie kuchni: Pokazałbym wam również salon, ale niestety akurat w nim jest aktualnie przeprowadzana robota. Zależy mi głównie na meblach, na których można yhm usiąść tzn. szukam taboretów, krzeseł i sof. Pomóżcie proszę. Bardzo ciekawe wnętrze Jestem ciekawy, co tam jeszcze masz zamiar zrobić w salonie i jak to będzie wyglądało na końcu, bo powiem Ci, że jak taka kuchnia no to szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 11.08.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie, jak dla mnie akurat - nie wiem jak sądzicie - wszelkiego rodzaju skóry bardzo słabo sprawdzają się w tego rodzaju wnętrzach. Na miejscu Danteriusza bardziej bym poszedł w stronę czegoś minimalistycznego, np. czegoś takiego albo takiego http://www.zona-design.pl/zona/img1/106437.jpg No to jest zdecydowanie to, o czym wspomniałem. Jak dla mnie to ze skórą jest ładne, ale nie pasowałoby do takich wnętrz. A tu jest styl skandynawski, który fajnie uzupełnia nowoczesność. Jestem za i według mnie w taką stronę powinno się pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 12.08.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No te dwa zdecydowanie najlepiej i bardziej pasują do takich kuchni niż to pierwsze krzesło i myślę, że nawet nie tylko do kuchni, ale do jakiegoś biurka, gabinetu czy cokolwiek, bo w charakterze wydają się takie dość uniwersalne. Skąd je można złapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 12.08.2016 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie, jak dla mnie akurat - nie wiem jak sądzicie - wszelkiego rodzaju skóry bardzo słabo sprawdzają się w tego rodzaju wnętrzach. Na miejscu Danteriusza bardziej bym poszedł w stronę czegoś minimalistycznego, np. czegoś takiego albo takiego http://www.zona-design.pl/zona/img1/106437.jpg Podobają mi się. Jakbyś dał namiar to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 16.08.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 A salon też na biało czy jakieś inne kolory? Bo o ile można jeszcze wybrać krzesła do kuchni to bez takiej wiedzy raczej trudno będzie Ci wybrać do pozostałych pomieszczeń meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 16.08.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Ta kuchnia wygląda jak z jakiegoś katalogu, co według mnie nie jest komplementem. Wygląda nudno takie pomieszczenie i strasznie pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 17.08.2016 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Jeszcze będę ją dokręcał dodatkami i dojdzie kilka rzeczy, a zapewne jak już będę normalnie z tego korzystał to zapanuje taki syf i brud, że napewno nie będzie wyglądać z katalogu - póki co niech wygląda po prostu estetycznie Figa z makiem, już nie na biało, ale jasne kolory jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 18.08.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Właśnie biała kuchnia jest łatwa w utrzymaniu w czystości. Powiedziałabym,że o wiele bardziej problematyczna w doprowadzeniu do porządku jest kuchnia ciemna w lakierze ( widać na tym praktycznie każdy pyłek i każdy dotyk palca...). Jesli chodzi o mnie to bardzo podobają mi sie wnętrza w stylu loft. Wszystko prezentuje się tak nowocześnie i stylowo. Ciekawa jestem czy dałoby się taki styl zastosować do typowego niskiego mieszkania w bloku? Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Elfir LINK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomm.kk33 27.12.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 proponuję zajrzeć na blogi desingerskie itd. albo na strony typu westwing.pl. Zdaje się, że zbliżają się też targi meble polska w Poznaniu, tam zawsze znajdziesz dużo inspiracji. Polecam się tez wybrać do galerii typu domoteka (Warszawa) tam można podpatrzeć coś ciekawe a potem poszukać wersji w atrakcyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikalo 03.01.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Ja urządzam nowoczesne wnętrze i wpadłem na pomysł aranżacji, ale uwaga, uwaga jest on dość nietypowy. W garderobie mam zamiar postawić szafki kartotekowe, takie jak w ofertach np. mebli metalowych medycznych http://sklep.techmark.com.pl/media/catalog/product/cache/1/small_image/252x252/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/a/kartoteka_5kb5.jpg Będę w nich trzymał mniejsze części garderoby. To są duże, fajne szafy z pojemnymi szufladami. Do tego mają nowoczesny design i są wytrzymałe na uszkodzenia. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts