coachu13 11.08.2016 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Cześć, Moje pytanie dotyczy umieszczenia zewnętrznej jednostki pompy.Czy obowiązuje odległość 3 metrów od granicy działki ?Czy można bliżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.08.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Cześć, Moje pytanie dotyczy umieszczenia zewnętrznej jednostki pompy. Czy obowiązuje odległość 3 metrów od granicy działki ? Czy można bliżej ? Możesz dać przy siatce zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 11.08.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Cześć, Moje pytanie dotyczy umieszczenia zewnętrznej jednostki pompy. Czy obowiązuje odległość 3 metrów od granicy działki ? Czy można bliżej ? A nie prościej zapytać sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 12.08.2016 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Oczywiście, że tak.Tyle, że pytam w kwestii formalnej jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 12.08.2016 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Oczywiście, że tak. Tyle, że pytam w kwestii formalnej jak to wygląda. Tu jest informacja istotna http://www.krakow.pios.gov.pl/publikacje/raporty/raport07/3_halas.pdf druga tabelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts