dziki123 15.07.2002 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Zdecydowałem się wziąć kredyt mieszkaniowy Własny Kąt w PKO BP.Tylko w jakiej walucie?Pomóżcie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 15.07.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Ja mam w USD i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.07.2002 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Ojoj. Dziki toż tego nawet eksperci nie wiedzą! A jak wiedzą to za darmo nie powiedzą. Jak jesteś szybki jak błyskawica, albo masz nosa to walutowy mógłby być, ale jak nie lub się boisz to chyba trzeba spojrzeć na nasze złote. Oddam tylko sprawiedliwość Dziubie, że dobrze mówiła kiedyś o dolarze. Pomyliła się tylko w jednym - wróżyła EUR=USD na koniec roku, a tu niedawno dopiero była połowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.07.2002 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Ale wróżka nie wiedziała, że Drzazga spasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 16.07.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Trzeba posluchac co dzisiaj powie pan minister. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts