tek00 12.08.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Witam, poszukuje sprawdzonej firmy, która jest w stanie wykonać mi bramę garażową rozwierną dwuskrzydłową o nietypowych wymiarach wys 160cm i szer 280cm. Dzwonilem juz do kilku producentow ale u wszystkich minimalna wysokosc to 180-200cm.Jest to wejście do domu od strony placu gdzie nie będą wjeżdżały samochody. Alternatywą są jeszcze drzwi np takie jak te firmy Krispol ( http://krispol.pl/wp-content/uploads/2015/08/drzwi_boczne_dwuskrzydlowe.png ) i myślę, że wizualnie była by to lepsza opcja ale w tym przypadku również minimalna wysokośc to 180cm.Może ktoś z Was mial juz doświadczenie z podobnym problemem? Proszę o rady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Kalita 12.08.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Miałem podobny problem, ostatecznie zostaliśmy zmuszeni do zamontowania bramy rolowanej w skrzynce natynkowej. Ewentualnie można jeszcze poszukać ślusarza, który wykona sam podkonstrukcję i obije ją np blachą, ale takie rozwiązanie z pewnością będzie droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts