lukasz1995pleq 13.08.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 witam. wylałem wylewke samopoziomujaca. nie chciala sie dobrze mieszac, wieksza czesc piasku zostawala w wiadrze na spodzie(mieszana byla 2 razy i wylewana zaraz po drugim mieszaniu).po wylaniu wiadra woda oddzielala sie od masy i nie dało sie tego rozprowadzic. do tego zostawaly grudy zbitego piasku. wylewka kreisel 201, dobra data waznosci, wylewalem 2 dni po kupieniu i trzymalem ja w pokoju(nie ma wody ani wilgoci).podloze bylo zagruntowane. czekam na decyzje z reklamacji. mam prawo zadac zwrotu kosztow wykonania? nie wyleje teraz drugiej bo bede mial próg w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 13.08.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 A nie za dużo wody zostało wlane? Albo dozowane "na raty"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 14.08.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 witam. wylałem wylewke samopoziomujaca. nie chciala sie dobrze mieszac, wieksza czesc piasku zostawala w wiadrze na spodzie(mieszana byla 2 razy i wylewana zaraz po drugim mieszaniu).po wylaniu wiadra woda oddzielala sie od masy i nie dało sie tego rozprowadzic. do tego zostawaly grudy zbitego piasku. wylewka kreisel 201, dobra data waznosci, wylewalem 2 dni po kupieniu i trzymalem ja w pokoju(nie ma wody ani wilgoci).podloze bylo zagruntowane. czekam na decyzje z reklamacji. mam prawo zadac zwrotu kosztow wykonania? nie wyleje teraz drugiej bo bede mial próg w pokoju Opisz krok po kroku jak to robiłeś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts