bjci 20.08.2016 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Witajcie. Dziękuję za wszystkie propozycję i poświęcony czas. Zdecydowałem się jednak na mieszkanie z rynku wtórnego (trochę taniej wyjdzie). Układ mieszkania bardzo podobny i do roboty mniej . Dziękuję jeszcze raz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 20.08.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Życzę, abyś nigdy nie żałował swojego wyboru. Pozdrowienia dla ptactwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielkim 22.08.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Sylw, dokładnie tak. Niekoniecznie trzeba stawiać ścianę działową, raczej wyobrażałem sobie to w formie "zabudowy szafowej", żeby właśnie oszczędzić każdy centymetr - ale przyznam, że nie wiem, czy to wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts