booro 14.08.2016 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, planuje zabrać się niedługo za renowację schodów dębowych w domu, całość starego lakieru będzie zeszlifowana do drewna, mam teraz następujące pytanie, jaki lakier powinienem wybrać ? Interesuje mnie lakier w macie i czy przed lakierowaniem schody powinny być w jakiś sposób zaimpregnowane czy jakiś podkład powinien być nałożony przed lakierem ? Z góry dziękuje za wszystkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 14.08.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, planuje zabrać się niedługo za renowację schodów dębowych w domu, całość starego lakieru będzie zeszlifowana do drewna, mam teraz następujące pytanie, jaki lakier powinienem wybrać ? Interesuje mnie lakier w macie i czy przed lakierowaniem schody powinny być w jakiś sposób zaimpregnowane czy jakiś podkład powinien być nałożony przed lakierem ? Z góry dziękuje za wszystkie porady możesz położyć trzy warstwy lakieru nawierzchniowego bez lub z lakierem podkładowym. Lakier podkładowy powinien być tej samej firmy co nawierzchniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
booro 15.08.2016 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Dziękuje Ci bardzo za pomoc, a jeszcze mam pytanie, czy masz może jakieś sprawdzone lakiery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 15.08.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Domalux HARD - lakier bardzo dobrze sprawdza się w budynkach o dużym natężeniu , w salach gimnastycznych , remizach , szkołach itp. Nie jest bardzo drogi a ma bardzo dobrą wytrzymałość .Minus to dość długi czas schnięcia i utwardzania oraz jest mocno śmierdzący . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts