Sobol 01.08.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Czy garaż wolnostojący trzeba koniecznie ogrzewać? Jeżeli tak to jaka forma jest najlepsza? Grzejnik elektryczny? Ogrzewanie to samo co w domu? Może jakaś inna forma oddzielnie dla garażu? A może jednak nie jest konieczne ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.08.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Mój garaż wolnostojący ogrzewany nie będzie, dlatego też nie ocieplam ścian (BK 24). Na doraźny użytek przewiduję grzejnik olejowy, elektryczny. Myślę, że na 30m2 powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sobol 01.08.2004 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Czy brak ogrzewania może wpłynąć niekorzystnie na konstrukcję garażu wolnostojącego tzn. ściany, fundamenty itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejzs 01.08.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Czy brak ogrzewania może wpłynąć niekorzystnie na konstrukcję garażu wolnostojącego tzn. ściany, fundamenty itp? Nie wpłynie niekorzystnie. Jeśli nie masz zamiaru zmima nic robić w garażu to ogrzewanie jest zbędnym wydatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 01.08.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Czy brak ogrzewania może wpłynąć niekorzystnie na konstrukcję garażu wolnostojącego tzn. ściany, fundamenty itp? Na konstrukcję garażu pewnie nie , ale napewno w bardzo negatywny sposób wpłynie na konstrukcję samochodu , ze względu na korozję auta lepiej żeby garaż był dobrze wentylowany i przewietrzany a nie ogrzewany , ciepłe powietrze chłonie więcej wilgoci i jak jeszcze wjedziesz mokrym autem to nie wyschnie tylko będzie się "kisić" i wilgotna atmosfera zrobi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 02.08.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Dlaczeg chcecie ogrzewać garaż. Jeśli będzie zimą trzymany samochód, to niepolecam takiego rozwiązania. Będzie to tylko przyspieszać efekty korozji na aucie. Ja zrezygnowałem z ogrzewania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sobol 03.08.2004 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ja właśnie nie chcę ogrzewać ale nie wiem czy to nie spowoduje więcej szkód niż oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts