Adam___ 15.08.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Jako , że jesteśmy zagorzałymi przeciwnikami schodów w domu , nasz dom będzie parterowy.Po długości 23,5 w całości.Z czego 16 m mieszkalne , potem 4 m garaż i reszta wiata. Budynek jest przykryta jednym dachemPod całością jest ława fundamentowa i dalej bloczki betonowe.Zastanawiam się czy ocieplać cały fundament?Czy tylko część mieszkalną . Ewentualnie ocieplić jeszcze garaż i zostawić wiatę bez ocieplenia. Oczywiście część mieszkalna jest oddzielona od garażu ociepleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalck81 16.08.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Ocieplanie wiaty jest bez sensu, ja dla spokoju ducha dałem ocieplenie na ściany fundamentowe garażu oraz na ścianę fundamentową między garażem a mieszkaniem, i sam garaż też ociepliłem, z tym, że ja w garażu będę po części pracował więc to trochę inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts