Figa z makiem 16.08.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 hej, używacie może dronów w codziennym życiu? Ostatnio widziałem, że ceny bardzo spadły i zastanawiam się może czy sobie nie kupić, ale potem się zastanawiam, na ile to się faktycznie przydaje, a na ile to po prostu zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 16.08.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Raczej zabawkaŁadowania 2 h i 10-15 minut lotu gdy bateria ma duża pojemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 28.08.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 A to wszystko zależy od tego, co chcesz za pomocą takiego drona zrobić - powiem Ci tak szczerze, że jeśli masz zamiar tym sobie latać jak helikopterkami zdalnie sterowanymi to po czasie może Ci się faktycznie znudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 28.08.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Według mnie drony są głównie przeznaczone do kręcenia filmów z lotu ptaka, ale co ja tam mogę wiedzieć - niektórzy dronami podglądają sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 31.08.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 A pamiętam jak drony kosztowały po kilka tysięcy, trochę te czasy się nam zmieniły… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 31.08.2016 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Nie no, po prostu chcialem się tak pobawić - może bym nawet coś na kręcił sobie czasami z takiego drona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 31.08.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Swego czasu byłem na ślubie, który był też kręcony z drona - jak widziałem nieobrobiony materiał to robiło to spore wrażenie, naprawdę. Ale myślę, że zabawa też przednia - jak nigdy nie bawiłeś się sprzętami zdalnie sterowanymi to masz szanse obudzić w sobie dzieciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domderlis 31.08.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Dron fajna sprawa - mam sam, trochę dużo za niego wydałem, jak patrzę jakie są dziś ceny (jak kupowałem to niewyobrażalne było, by dron był za 300 zł) to trochę żałuję, że tyle wydałem, ale samego wydatku na sprzęt nie żałuję w żaden sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gutek90 01.09.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Ja nie uzywalem nigdy, ale zamierzam kupic tak zeby sie pobawić Bede na to chcial przeznaczć koło 1 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FILANTROP 14.09.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 A co byś chciał z takim dronem robić? Bo jak masz go kupić dla siebie po prostu no to kup, szczególnie że teraz drony to nie jest jakiś duży wydatek http://matrixmedia.pl/dron-xblitz-dron-czarny.html https://saturn.pl/foto-i-kamery/dron-parrot-airborne-cargo-travis https://mediamarkt.pl/foto-i-kamery/dron-parrot-airborne-cargo-travis no kiedyś było nie do pomyślenia, żeby drony były takie tanie, ale to dobrze A słyszeliście w ogóle o ograniczeniach w komunikacji dronami? Ciekawe kto to będzie kontrolował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mortadela 20.09.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 (edytowane) Dron świetna sprawa, sam sprawiłem takiego. Fakt, trochę czasu odkładałem, ale było warto Osobiście mogę polecić ci ten model : [:spam:l] , jestem z niego zadowolony. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webcio96 26.09.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jeżeli nie jestem typem kolesi, który lata bez przerwy z aparatem, to nie kupuj. Pobawisz się raz i rzucisz w kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 29.09.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Teraz drony są na czasie warto taki mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olopw 13.12.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Jeżeli nie jestem typem kolesi, który lata bez przerwy z aparatem, to nie kupuj. Pobawisz się raz i rzucisz w kąt. Czy ja wiem, dronem można latać bez aparatu dla samej przyjemności z latania jak kogoś to kręci. A jak jeszcze można zobaczyć kawałek świata z góry i to nagrać to robi się jeszcze przyjemniej. Wydaje mi się że nie ma czegoś takiego jak tani dron do użytku domowego. Bo trudno stwierdzić czym jest ten "użytek domowy", lans przed znajomymi że się kupiło zabawkę? To chyba nie o to chodzi. Można kupić taniego drona żeby pouczyć się latać i zobaczyć czy nas do kręci. Jak się złapie bakcyla to zabawka staje się pasją. Kupują pierwszego trzeba wyjść z założenia że i tak pewnie w którymś momencie nauki latania dron nam spadnie więc na pierwszy raz wydaje mi się że im taniej tym lepiej. Jak ktoś jest z okolic warszawy to mogę od razu polecić dobry serwis dronów []. Może się przydać Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 14.12.2016 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) tanie na chwilę to poszukaj na oni maja wszystko, a jeśli chcesz się tylko na chwlę pobawić, to bedą w sam raz Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasier 03.01.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 O Aliexpress fajna sprawa chociaż ja bym się bał, że przyjdzie zniszczony czy coś ;P w sieciówkach czasami widuję drony, ale to raczej okazyjnie, na święta rzucają czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eusz1 17.01.2017 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 I znowu te drony. Na początku myślałem sobie " po co ludziom te drony?" ale im więcej ludzi je kupuje to zaczynam myśleć "może kupiłbym drona i polatał sobie trochę". Wiem że to pewnie trochę taki owczy pęd i skoro wszyscy kupują drony to wydaje mi się że musi to być świetna zabawa. Na szczęście nie mam teraz czasu na takie zabawy. Mam nadzieje że niedługo mi te dronowe zachcianki przejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 14.02.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Drony są zdecydowanie przereklamowane. Ciekawa zabawka, ale nic poza tym i raczej nie określałabym ich urządzeniami użytku domowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 25.02.2017 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Myślę , że kupno takiego gadżetu to strata pieniędzy . Kupiliśmy dwa lata temu dziecku na prezent i bawił się tym może tydzień czasu . Trzeba niestety drona ładować dosyć długo , a latanie nim to zaledwie chwila . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataia91 05.04.2017 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 My kupiliśmy drona dla dzieciaka jako zabawkę . I faktycznie parę razy się pobawił i leży ciągle w kącie nie używany . Może latem jeszcze z niego po korzysta .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts