dominik2886 16.08.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Witam, pomyliłem się i źle wlałem paliwo, a dokładnie wlałem je do oleju w pile łańcuchowej. Nie odpalałem jej bo od razu zobaczyłem, że się pomyliłem, po czym wylałem paliwo i olej ze zbiornika. Czy coś złego może się stać? co powinienem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 16.08.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Nic się nie stanieW wyniku tego co zrobileś olej do smarowania łańcucha może być troszkę rzadszy i będzie lepsze smarowanieZalej olej do łańcucha i paliwo i heja Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Św.Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 16.08.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Wystarczy że wylejesz paliwo i zalejesz olej tak jak powinno być, a to że jak będzie rzadszy to lepiej to bzdura. ! Ponieważ taki olej ma gorszą lepkość i gorzej smaruje. Gdyby miał być rzadki to by producent zalecał wodę do smarowania a nie olej . Wnioskuje że kolega wyżej leje przepalony olej silnikowy jeszcze bo taniej a przez to Pompka i prowadnica dostaje po dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 16.08.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Kolega wylał juz wszystko, ale widocznie nie napisalesNaucz sie czytac ze zrozumieniemNapisalem, ze olej bedzie zadszy jezeli troche tej benzyny zostalo na sciankachI jak bys wiedzial co kolwiek na temat smarowania prowadnicy to bys wiedzial,ze im zadszy olej tym lepiejNalej przekladniowego ,bedziesz mial super smarowaniePuknij ty sie w glowe i idz klepac kose na łake zanim zaczniesz uzywac pily spalinowej, bo podstaw ci brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 16.08.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Człowieku zmień lepiej dilera bo Cię oszukuje... Posiadając tartak i robiąc dachy od podstaw łącznie z konstrukcją , ty mi tłumaczysz jaki olej mam lać do naszych pił ? Nie bądź śmieszny proszę Cię. Mogę się założyć że pracujesz najtańszym badziewiu z biedronki bądź kupiłeś od rumunów Piłę Stil a nie STIHL a przyszedłeś do domu z bananem na twarzy myśląc że masz coś porządnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 16.08.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Tartak i wiory to masz ty ale w glowieJako, ze posiadam Apteke co potwierdzi wielu userow zalecam lekNIEPIERDOL Ps. Jest bez recepty i nie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 16.08.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Myślę że Tobie nerwomix kontrol nie pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts