magi 01.08.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 pytanie jak w temcie pytam, bo ostatnio się zastanwiamy a na ogrzewanie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpanek 01.08.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 A co mają płytki do ogrzewania? mam płytki bo nie będę niewolnikiem podłogi w tak ruchliwych miejscach jak hol i część salonu, tam są płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 01.08.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 No pewnie że mają ale nie wszyscy z mego doświadczenia wynika ze sporo osób żałuje ze takiego nie posiada ale nie słyszałem żeby ktoś zakręcił i nie korzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.08.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Nie mamy i nie żalujemy. W salonie, holu, jadalni są polozone gresy, mamy grzejniki + kominek. Za to w łazience nie wyobrażam sobie już, jak mozna bylo mieszkac bez "cieplej podlogi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2004 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 czyli jest dobrze można zakładać bez obaw dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczur 04.08.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Mam w części salonu, tak że można dojść z tarasu do kuchni i WC po płytkach. To są szlaki najczęściej przemierzane w zapiaszczonym obuwiu. Główny-domowy-stół też stoi na płytkach. W części "wypoczynkowej" salonu jest drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.08.2004 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 u mnie też tak miało być pierwotnie ale teraz wszyscy mnie straszą, żebym paneli nie kładła, ze względu na "swieżość" domu, bo się wypaczą. Pomyślałam więc, że płytki myrnę na cały salon i będę miała w przyszłości spokój z wymianą paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.08.2004 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 u mnie też tak miało być pierwotnie ale teraz wszyscy mnie straszą, żebym paneli nie kładła, ze względu na "swieżość" domu, bo się wypaczą. Pomyślałam więc, że płytki myrnę na cały salon i będę miała w przyszłości spokój z wymianą paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts