Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Salon-płytki bez ogrzewania podłogowego-czy ktoś ma?

Recommended Posts

No pewnie że mają ale nie wszyscy z mego doświadczenia wynika ze sporo osób żałuje ze takiego nie posiada ale nie słyszałem żeby ktoś zakręcił i nie korzystał
Nie mamy i nie żalujemy. W salonie, holu, jadalni są polozone gresy, mamy grzejniki + kominek. Za to w łazience nie wyobrażam sobie już, jak mozna bylo mieszkac bez "cieplej podlogi" :D
Mam w części salonu, tak że można dojść z tarasu do kuchni i WC po płytkach. To są szlaki najczęściej przemierzane w zapiaszczonym obuwiu. Główny-domowy-stół też stoi na płytkach. W części "wypoczynkowej" salonu jest drewno.
u mnie też tak miało być pierwotnie ale teraz wszyscy mnie straszą, żebym paneli nie kładła, ze względu na "swieżość" domu, bo się wypaczą. Pomyślałam więc, że płytki myrnę na cały salon i będę miała w przyszłości spokój z wymianą paneli.
u mnie też tak miało być pierwotnie ale teraz wszyscy mnie straszą, żebym paneli nie kładła, ze względu na "swieżość" domu, bo się wypaczą. Pomyślałam więc, że płytki myrnę na cały salon i będę miała w przyszłości spokój z wymianą paneli.