laglag 16.08.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Witam. Mam następujący problem, może mi ktoś coś podpowie. Mam piekarnik marki Electrolux. Niedawno przeprowadziłem generalne jego czyszczenie w tym celu m.in. odkręciłem obudowę wentylatora, żeby się do niego dostać i go też wyczyścić. W każdym bądź razie był przykręcony śrubami torxami załączonymi na obrazku. Niestety moja partnerka podczas sprzątania część wywaliła i zostały mi ledwie 3 sztuki. Potrzeba 6. I tu moje pytanie czy jak pójdę do castoramy i poproszę takie zwykłe śruby to będzie OK? Temperatura w tym piekarniku osiąga nawet 250 st. więc zastanawiam się czy powinienem zamówić u producenta oryginalne śrubki (płacąc za to pewnie fortunę) czy się nie przejmować i kupić "zwykłe". Co doradzacie? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 17.08.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 jak masz w pobliżu serwis autoryzowany electroluxa po zapytaj u nich, jak mają pewnie Ci dadzą darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laglag 17.08.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Chcą 10zl za sztukę... zdzierstwo z czego te śruby są - z diamentów? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 17.08.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 zwykłe blachowkręty. W Castoramie możesz nie dostać , lepiej odwiedzić jakiś dobry sklep z art metalowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laglag 17.08.2016 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Coulignon, a jak myślisz takie "zwykłe" blachowkrety wytrzymają piekarnikowe temperatury po 250st. itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 17.08.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Spokojnie, temperatura topnienia stali to okolice 1000 *C. Nic im nie będzie, stosuj śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.08.2016 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Jak wyżej. To tylko piekarnik a nie [piec hutniczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts