Mrksardes 17.08.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam, odpowietrzałem ostatnio kolektory i uciekło mi trochę glikolu. I mam pytanie co mam zrobić, mam pompkę ręczną. Z odpowietrznikiem i naczyniem i mam podłączone to do rury od kolektorów. Co mam zrobić? Czy wlać do tej pompy recznej glikol otworzyc zawor i pompowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolektor1 18.08.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Witam, odpowietrzałem ostatnio kolektory i uciekło mi trochę glikolu. I mam pytanie co mam zrobić, mam pompkę ręczną. Z odpowietrznikiem i naczyniem i mam podłączone to do rury od kolektorów. Co mam zrobić? Czy wlać do tej pompy recznej glikol otworzyc zawor i pompowac? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts