Langi_84 17.08.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam Zamierzam na etapie budowy rozprowadzić instalację do rekuperacji w systemie PE-FLEX. Niestety, albo stety planują rozprowadzenie wykonać samodzielnie, ale nie ma wiedzy jak prawidłowo rozmieścić anemostaty. Czy ktoś z forumowiczów zechciałby wykonać taki szkic/projekt dla mnie? Oczywiście nie za dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 18.08.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Popróbuj popytać w firmach, które handlują tym sprzętem, niektóre zrobią Ci projekt za darmo jak u nich kupisz wszystkie materiały. Mi zrobili projekt za 100zl z tego co pamiętam, miałem też zestawienie materiałowe więc nie musiałem główkować czego ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.08.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?225162-Proszę-o-sprawdzenie-mojego-projektu-wen-przewody-elastyczne/page1 W tym wątku masz mnóstwo przykładów, recenzji i porad. Możesz tez wrzucić swój projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Langi_84 20.08.2016 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Dzięki koledzy za odzew. Faktycznie, dobry pomysł aby zagaić sprzedawców systemów, projekt też wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts