CafeDelTom27 21.08.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Glosno mysle: ale moze palacz jest "swieży" i dlatego problem z rozlapaniem jest.U mnie po jednym pelnym sezonie wiem jak sie pali w kominku aby pozostala w miare czysta szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNTE 22.08.2016 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Z doświadczenia wiem że w tamtych czasach było postawionych dużo "kulfonów" i atrap. Oczywiście Panowie @niktspecjalny oraz @Zdun Darek B nie można generalizować i wszystkich wrzucać do jednego wora -zgadzam się. Na razie czekamy na zdjęcia aby zaspokoić naszą ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 22.08.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Glosno mysle: ale moze palacz jest "swieży" i dlatego problem z rozlapaniem jest.U mnie po jednym pelnym sezonie wiem jak sie pali w kominku aby pozostala w miare czysta szyba No to może podzielił byś się tą wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts