benchmark 19.08.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Fakty: brama waga 270 kg. Oczekiwania: wykrywanie przeszkód, solidność, niekoniecznie musi być bardzo szybki, najlepiej z długą gwarancją. Czy jesteście na szybko polecić mi coś do tych warunków. Jeśli trzeba coś jeszcze podać proszę pytać. Liczę na pomoc, sam się na tym nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 20.08.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Jak chcesz na szybko i solidnie to FAAC 740 lub 741 lub Beninca Bull 8 lub 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 21.08.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Ja mam FAAC 741 , brama około 5m , sprawuje się bez zastrzeżeń nawet w duże mrozy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 22.08.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Fakty: brama waga 270 kg. Oczekiwania: wykrywanie przeszkód, solidność, niekoniecznie musi być bardzo szybki, najlepiej z długą gwarancją. Czy jesteście na szybko polecić mi coś do tych warunków. Jeśli trzeba coś jeszcze podać proszę pytać. Liczę na pomoc, sam się na tym nie znam. Deimos Fast Net będzie dobrym rozwiązaniem i trwałym. Marka znana, mają bezkłopotowe te siłowniki moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 25.08.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Deimosa warto brać najsilniejszego z oferty, nawet jak posiadasz taką bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 27.08.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 U mnie gosc z firmy co robili plot to mowil ze faac bardzo dobre i kupe lat na tym robili, ale mieli dwie sytuacje ze cos sie uwalilo i producent wypial sie na gwarancje i z wlasnej kieszeni naprawiali bo chcieli byc w porzadku, teraz robia na came, mi taki zalozyli tylko nie wiem ktory model, musialbym sprawdzic. Mowili ze w came serwis jest bardzo dobry, nawet kiedys wymienili automat co sie spalil od przepiecia z sieci, co teoretycznie producent za to nie odpowiada. Porownujac came do faaca 740(bo jest u moich rodzicow jeszcze z czasow kiedy na nich robili bo ten sam wykonawca) Came Lepiej chodzi, tzn plynnie startuje i zatrzymuje sie, w faacu jakby patyka w zebatke wsadzal, Zasieg, mam piloty space, jak jest dobra bateria to lapie nawet z 300m, w faacu 30m, Regulacja mocy przeciazenia W faacu masz plynna, podajze od 0 do 99, mozesz dowolnie ustawic, co u mnie ma znaczenie bo sa dzieciaki, niby sa fotki mozna dac listwe wylaczajaco ale jak wsadzi lapy gdzie indziej to mizna ustawic tak ze w miare sie zatrzyma, w came sa 3 tryby, slaby, sredni i mocny, ale nawet na tym slabym ma taka moc ze reke zmieliloby bez problemu Wysprzeglanie, czesto przyjezdza do nas duzo dzieciakow i czesto wysprzeglamy zeby krzywdy sobie nie zrobily, w faacu masz duze pokretlo ktore wystarczy przekrecic, w came trzeba specjalnym kluczem otworzyc klapke, i wykrecic motylka co jest ma gwincie, troche bardziej upierdliwe Poza tymi szczegolami to niczym sie nie roznia. Naped jak napeed, otwiera i zamyka Faac chodzi u nas 10 lat a came pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benchmark 27.08.2016 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedzi, ale różnice w cenie wynoszą prawie 1000 zł. Deimos najdroższy, warto mu poświęcać uwagę? Bo jak ten FAAC miałby mi się zepsuć to wolę dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilejesthe 30.08.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 A co myślicie o Beninca BULL 8M albo 5M. Ktoś gdzieś pisał, że przekładnie mają całe zanurzone w oleju i nie miał przypadku żadnej awarii z dotychczas zamontowanych. Powiem szczerze, że dziwią mnie różnice cenowe np. na allegro, a w sklepach internetowych (nawet kilkaset złotych). O co tu chodzi ? A która firma ma najlepszy serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 31.08.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Na Bennica się nie znam. Jeśli chodzi o serwis BFT za przeglądy nawet 38 miesięcy bezpłatnego serwisu. A co do cen - zdziwisz się również jak będziesz interesował się instalacją napędu - w tym przypadku rozrzut cenowy też potrafi wprawić w zakłopotanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elcotraa 04.10.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja polecam napęd Roger H30, generalnie do bramy max. 600 kg - od 4 lat jest zamontowany u moich rodziców, nic się nie dzieje, nie ma potrzeby wzywać serwisu. Produkt włoski i cena też atrakcyjna. Wcześniej mieliśmy facaa, ale według mnie nie sprawdza się szczególnie zimą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts