tomek6401 21.08.2016 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Witam.Jestem na etapie układania płytek w łazience,mam problem pod prysznicem, a mianowicie będzie on bez brodzika narożny 90cm, i nie wiem jak uzyskać spadek ,wiem że płytki się nacina czyli kopertuje ale jak jest kwadratowy prysznic, nie wiem jak to zrobić jak jest narożny, czy wogule uzyskam spadek po nacięciu ich, dodam ze płytki są o wym.60x60,i jak bym nie rozmierzył podłogi,to i tak pod prysznic wychodzi cała 60 i 30 płytka, odpływ liniowy jest przy samej ścianie .Bardzo proszę o jakiś rysunek lub schemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 21.08.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Jak masz odpływ liniowy przy ścianie to robisz spadek całości podłogi pod prysznicem w kierunku tej ściany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek6401 21.08.2016 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 czyli bez przecinania płytek, tylko całe płytki ze spadkiem do ściany z odwodnieniem ,tylko czy z boków będzie wody tez spływała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts