daniel_t 21.08.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Temat poruszany wielokrotnie - interesuje mnie jak sprawa ma się w 2016? Czy producenci zmienili mieszanki i są inne niż w 2008 czy 2012. Miałem mieć Porotherm 25, ale wykonawca namawia na Ytonga - lub inne. Co o tym myślicie? Który waszym zdaniem jest najlepszy jeżeli chodzi o jakość? Czy patrzeć tylko na cenę, bo wszystkie podobne?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 21.08.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Nie znam sie na komórkowych ale miałęm w rękach H+H i Solbeta i ten drugi sypie się w rękach porównując do pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 23.08.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Rozmawiałem z kilkoma ekipami i każdy mówi co innego, co innego chwali.Jedni chwalą Termalike inni Ytong a jeszcze inni Solbet.Tak samo gęstość jedni chwalą 400 inni 600.Ja pewnie kupię w grudniu co będzie najtańsze choć teściu pracuje na dużym składzie i tam mają Solbet.Znów u mnie w firmie jest dział budowlany i tam sprzedają Ytonga więc ceny porównam.W najgorszym razie zamówię przez neta i teściu hds-em rozładuje palety i poustawia gdzie mi pasuje.Musze jeszcze organoleptycznie postukać młotkiem odmianę 400 bo 600 jest wystarczająco twarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts