Roslina 21.08.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Witajcie, zamierzam wyremontować pokój dziecka i mam kilka malutkich pytań. Chcę położyć płyty gk na profilach. Jakich profili użyć? C50 i U50 na podłogę i sufit czy może CW i UW? Płyta gk 12,5mm Czy dolną listwę U mogę przymocować do położonych kiedyś paneli, czy najpierw je ściągnąć i profil montować do gołej posadzki? Jak ułożyć profile na ścianę z oknem? Szerokość ściany 2,30m wysokość 2,50m. Okno umieszczone jest 17cm od sufitu, 39cm od lewej ściany, 24cm od prawej ściany i 85cm od podłogi. Montować 4 profile U? Na sufit, podłogę, nad oknem i pod oknem? Nigdzie nie mogę znaleźć jak to wykonać, a w praktyce tylko to mnie jak na razie hamuje do rozpoczęcia prac Dziękuje za wszelkie wskazówki Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Roslina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts