marcin123tt 22.08.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam, moja działka była kiedyś lasempoprzedni właściciel wyłączył ją z produkcji leśnej czy ja jako nowy mogę ją ponownie włączyć w produkcje leśną?pytam bo wyłączenie kosztuje mnie 5k rocznie chyba że są jakieś sposoby na pomniejszenie tego kosztu prosze o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 22.08.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Mam w zasadzie podobne pytanie. Czy można zmienić część wyłączoną z prod. leśnej? Mam część działki wyłączoną, ale chciałbym ją ponownie włączyć do prod. leśnej, zalesić i wyłączyć inną część. Tak naprawę chodzi o przeniesienie wjazdu, bo obecny jest za wąski i nie da się go poszerzyć, więc trzeba go zrobić gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts