mw88 23.08.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam, Stoję przed wyborem rekuperatora do mojego domu. Instalator zaproponował mi WANAS 350H lub Thesla Green AirPack400. Jeśli chodzi o Thesla Green to znalazłem dużo pochlebnych opinii. W przypadku Wanas nie znalazłem zbyt wiele informacji. Porównałem broszury i wywnioskowałem że wanas pobiera mniej prądu na najniższym biegu, jest tańszy, sterownik jest w cenie rekuperatora oraz że jest cichszy. Budynek o powierzchni 215m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.11.2016 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Podbiję temat czy ktoś coś wie na temat Wanas-a? Może ktoś już go instalował lub użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vietcong 10.07.2017 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Jakaś zmowa milczenia wokół tego Wanasa jest czy co?Czy może to tylko sprzęt dla wtajemniczonych? Albo po prostu marketing za mało pisze - w porównaniu do innych producentów... Byłoby miło gdyby ktoś zechciał się podzielić swoimi uwagami z praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 12.07.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 wydaje się uderzająco podobny do mojego ventilusa 400 nawet parametry są podobne pomijając wydajność (350 a 400)https://sklep.tqd.com.pl/index.php?route=product/product&product_id=236 króćce też ma 160mm (ja między innymi dlatego wybrałem jego a nie tesle). Do tego fajny sterownik w cenie - sterowniki widzę że też są identyczne.No i aluminiowy wymiennik z nagrzewnicą wstępną) Ventilus ma dodatkowo uniwersalny układ króćców - co jest wygodne dla instalatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vietcong 12.07.2017 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 a jesteś zadowolony z tego ventilusa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 12.07.2017 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 a jesteś zadowolony z tego ventilusa?? narazie tak - okaze sie tej zimy bo bedzie to pierwsza zamieszkana zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicaj222 30.10.2017 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Mam pytanie odnośnie Modułu internetowego WANAS MOBILE CONTROL W-15na zdjęciu widać że oprócz wyjścia ethernetowego jest jeszcze RS, Ktoś zna co to za wyjście jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vietcong 06.11.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 RS łączy moduł mobilny z centralą - takie zwykła wtyczka telefoniczna. W ten sam sposób jest połączony sterownik z centralą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts