Gość 02.08.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Witam. Wiem że temat był juz wałkowany, ale lekko się zdezaktualizował . Poproszę o podanie cen bloczków betonowych wraz z wymiarami, czy z vatem czy bez , z transportem ( HDS, kiprowane) ect? Przeglądałem starsze wątki i jestem zaskoczony wielkością podwyżek. Dla zachęty innych forumowiczów podam ceny świdnickie, bloczek z atestem ( deklarowana ilość 4500), cena brutto wraz z transportem na odległość ok.10 km: 38x24x12 HDS 2,83 pln 38x24x12 KIPER 2,68 pln 38x24x14 HDS 3,38 pln 38x24x14 KIPER 3,23 pln Jeśli istniałaby taka możliwość, prosze o podzielenie się namiarami na hurtownie, betoniarnie z okolic Świdnicy, Świebodzic, Strzegomia, lub z dalszych odległości z tanim transportem Pozdrawiam BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.08.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 W autogiełdzie dolnośląskiej są za 2,20 brutto bez transportu, ale nie wiem co to za beton, niby atest mają ale ... poszukaj tam - ceny są naprawdę niezłeA ty możesz się np. podzielić z nami namiarami na kamień ze Strzegomia albo kostke brukowąnajlepiej zajrzyj na wrocławską może tam sie więcej dowiesz o cenachgeneralnie u nas się zrobiło strasznie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 wejdź na http://www.termat.com.pl znajdx namiar na swojego przedstawiciela handlowego, spotkaj sie i dogadaj się co do ceny - ja tak zrobiłem w zeszłym roku i różnica w cenie między hurtownią a zakupem bezpośrednim była 30%, może bez f-ry byłoby jeszcze taniej, aha transport i wyładunek HDS miałem gratis a odl była 35km od nich w jedna stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.08.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 wejdź na http://www.termat.com.pl znajdx namiar na swojego przedstawiciela handlowego, spotkaj sie i dogadaj się co do ceny - ja tak zrobiłem w zeszłym roku i różnica w cenie między hurtownią a zakupem bezpośrednim była 30%, może bez f-ry byłoby jeszcze taniej, aha transport i wyładunek HDS miałem gratis a odl była 35km od nich w jedna stronę Powinno być http://www.termat.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.08.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 sorry za pomyłkę, ale za to bloczki maja bardzi dobre - spod wibroprasy, równe i dobrze się je układa - mój wykonawca był z nich bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 02.08.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 szkoda ze od bardzo dawna nie dziala im cennik internetowy tak bez cen to sobie mozna poogladac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 02.08.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Potwierdzam, z Termatu są b. dobre. Rowne i twarde (wiercilem SDS-em), twardsze niz z Betardu. Nie eksperymentowałbym z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagat 02.08.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Porównanie Termat - Betard wypadło zdecydowanie na korzyść tego pierwszego.Bodo - ja brałem z hurtowni Gamma (tylko że to był marzec i generalnie było taniej). Popytaj tam o ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts