przemohh 24.08.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam czy moglby mi pomoc ktos w aranzacji pokoju/salonu? zupelnie nie mam pomyslu na ten pokoj jak go uzadzic. chcialbym aby w pokoju byl telewizor stol (jako jadalnia dla 5 osob) no i jakis wypoczynek rozkladajacy.wieczorem salon by sie zamienial w sypialnie(dla dwoch osob) . jakis mebelek moze?? mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie pozdrawiam http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/140126c2663599ec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 24.08.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Które to są drzwi wejściowe do pokoju, a które na balkon, a które i jakich wymiarów okno- czy to takie duże prawie od podłogi do sufitu?A gdzie kaloryfer jeżeli takowy jest, gdzie gniazdka elektryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemohh 24.08.2016 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Jedne i drugie Drzwi do pokoju znajdują się po lewej stronie. Balkonowe drzwi znajduje się po prawej u góry (mam nadzieję że piszę wyraźnie (po planie) okno to jest standardowe tzn nie od sufitu do podłogi wymiary okna: wysokość: 142 szerokość:247 grzejnik jest pod oknem praktycznie prawie na szerokości okna. Gniazdka elektryczne są: -Pół metra od balkonowych drzwi w stronę drzwi wejściowych -jedno gniazdo pomiędzy drzwiami wejsciowymi do pokoju. -naprzeciwko drzwi balkonowych i ostatnie gniazdko na tej samej ścianie 3,5 w stronę drzwi wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 25.08.2016 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Tam gdzie tv proponuję taką zabudowę szaf jak na fotografii, którą znalazłam w forummurator. Meble w salonie należałoby zmodyfikować, bo masz inny układ ścian niż na fotografii, może usunąć szafę ( to co skreśliłam) , bo musi być przejście drzwiami do salonu.? Przy miejscu do spania może mały stolik kawowy? Na rysunku literą s oznaczyłam położenie stołu.Umieściłam go między drzwiami, które mam nadzieję , że prowadzą do kuchni.stołu nie chciałam dać pod oknem, by było swobodne przejście na balkon, poza tym tv najlepiej ogląda się siedząc naprzeciwko ekranu. Rysunek bez zachowania proporcji. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 25.08.2016 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Druga propozycja to z telewizorem na wysięgniku. Przy rozkładanym miejscu do spania po bokach szafki nocne. Niski mebel jako miejsce do przechowywania. Te stoliki nocne można by było umieścić tez po bokach spania w wersji nr 1 bo byłoby miejsce.Stolik nocny jaka taka szafka, zawsze coś tam przechować można. Telewizor na wysięgniku -poza wizualnym- ma ten feler , że okna by musiały być zaciemnione. Trzecia propozycja, gdzie stół wylądował pod oknem, spanie na przeciwko okna, jest miejsce na przechowywania. Ostatnia propozycja- nr 4- jest modyfikacją pierwszej. przepraszam, że nie zachowałam proporcji rysunków, ale się śpieszę, zależało mi na tym by przedstawić co gdzie mogłoby stać. I tak autor posta musi to sobie wszystko rozrysować. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 25.08.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Stół najlepiej postawić w miejscu najbliższym wejściu do kuchni (które to drzwi?)http://images76.fotosik.pl/842/6a442125d9f043f1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.09.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Taka propozycja: Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts