cactus 24.08.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam Uszkodzona papa na fundamencie w miejscach gdzie będą za chwilę montowane okna tarasowe. W miejscu gdzie kończy sie fundament a zaczyna jego ocieplenie (na krawedziach) po prostu papa jest naderwana przez osoby które tam deptały. Jak to naprawić przed montażem okien? Podłożyć pod to nową warstwe papy? albo na to ? trzeba to jakoś zgrzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 24.08.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Ona nie ma znaczeniaMozesz ja calkowicie usunac.Po montazu okien musisz wykknac izolacje przeciwwodna polaczenia okno-sciana-zewnetrzna izolacja pionowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 24.08.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Wrecz powinienes ja ladnie odciac i usunac.Ma zupelnie inne zadanie wogole nie zwiazane z.oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 24.08.2016 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Ok więc można ją odciąć. A jak zaizolować pionowo to okno od dołu jak wspominacie wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 25.08.2016 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Po zamontowaniu musisz wykonac izolacje przeciwwodna - chyba o tym napisalemA jak ?Sposobow jak i materialow jest wiele ale mam pytanie - od czego masz kierownika budowy ?Tylko figurant z pieczatka do DB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts